Az épület

EIFFEL SQUARE, AZ ÉLHETŐ VILÁG

Az Eiffel Square Irodaház nem egyszerűen egy modern üvegpalota a budapesti klasszikus belváros szívében, a Nyugati Pályaudvar franciás hangulatot idéző épületegyüttesének szomszédságában, hanem sokkal inkább egy saját életet élő, különleges mikrokörnyezet, mely az épület előtti igényesen kialakított zöld parkkal kiegészülve egy valóban élhető és élvezhető munkakörnyezetet teremt.

AZ ÉPÜLET

Vezető tervező a Finta és Társai Építész Stúdió,  a beruházás fejlesztői pedig a ConvergenCE és a DVM Design voltak.

Az épület 2010 tavaszán került átadásra.

Az Eiffel Square Irodaház 17.500 m² irodaterületet, 3.300 m² kiskereskedelmi egységet, 2.000 m² éttermi területet, egy 3 szintes, összesen 352 férőhelyes mélygarázst és 4.800 m² zöld parkot foglal magába.

BÉRLŐK

Az irodaterületek ideális környezetet biztosítanak multinacionális cégek magyarországi irodái számára, így bankok és egyéb pénzintézetek, egészségügyi szolgáltatók, utazásszervezők, munkaközvetítők, IT fejlesztéssel foglalkozó vállalkozások, technológiai cégek adminisztratív tevékenységeihez, akár ügyfélforgalmuk lebonyolításához is. 

Az utcai fronton illetve a park felé eső passzázs mentén  pedig az éttermektől a kávézókig, a kozmetikai üzlettől az élelmiszer boltig, számos  kiskereskedelmi egység kap helyet az irodaházban.

INGATLAN MENEDZSMENT ÉS MŰSZAKI ÜZEMELTETÉS

Az ingatlant az Avestus Real Estate Kft. üzemelteti dinamikus, a Bank Centerben már tapasztalattal bíró  és helyileg is ott működő menedzsmenttel, míg az épület műszaki és technikai karbantartását megbízott partnere, a Smart FM Kft. szakemberei  biztosítják a helyszínen. A legfőbb célkitűzés, hogy a Bérlők a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják az üzemeltetés és a karbantartás terén is.

Az irodaház menedzsmentje a Bank Centerben (1054 Budapest, Szabadság tér 7. Platina II 3. emelet) érhető el hétköznap 9:00 órától 17:00 óráig, míg a műszaki üzemeltetés az Eiffel Square Irodaház épületében áll a Bérlők rendelkezésre munkanapokon 8.00 órától 18.00 óráig, hétvégén és ünnepnapokon telefonos és e-mail ügyeleti elérhetőséggel.

BIZTONSÁG

  • 24 órás biztonsági szolgálat, zártláncú kamerarendszerrel
  • Emelt szintű recepciós szolgálat mindhárom épületben
  • Elektronikus beléptető rendszer mindhárom épületben, biztonsági kapukkal
  • Digitalizált beléptetőrendszer a mélygarázsban, rendszámfelismerő kamerákkal